1. Cum si de ce s-a creat acest blog?

In ultimi ani, am asistat cu totii la un proces de schimbare a lumii si a omului. Scaunele de la cafenele seamana din ce in ce mai mult cu niste paturi, porumbeii din piete sunt din ce in ce mai grasi, muzica din localuri e la un volum din ce in ce mai ridicat, deci conversatiile sunt din ce in ce mai rare, mai banale si mai plictisitoare, oamenii sunt din ce in ce mai apatici, mai blazati, mai nihilisti si mai previzibili. E prea mult confort in lume si am ajuns la punctul in care ceva trebuie sa se schimbe! Blogul "Inconfortabil" vrea sa faca lumea un loc ceva mai... ei bine, inconfortabil! Asadar, pentru cei care vor sa ni se alature, pregatim o lista cu sfaturi practice pentru a crea situatii jenante pentru prietenii si familiile lor, si chiar si pentru necunoscuti.

2. E "inconfortabil" potrivit pentru mine?

Da. E potrivit pentru tine!

3. Vreau sa ma implic. Cum pot face asta?

Excelent! Daca ai trait un eveniment atat de inconfortabil incat de fiecare data cand iti amintesti de el nu vrei decat sa te ascunzi sub o piatra, trimite-ni-l pe mail, si daca merita, il punem pe blog. Comentariile pe blog sunt de asemenea apreciate, bune sau rele, atata timp cat sunt jenante.
Totusi, cel mai important lucru pe care-l poti face e sa mergi in lume si sa creezi situatii inconfortabile pentru tine sau pentru altii. Foloseste sfaturile de pe blog, adapteaza-le la personalitatea ta, sau vino cu noi strategii si povesteste-ne ce s-a intamplat!

4. Cine sunt autorii acestui blog?

Din pacate, in acest moment, blogul de fata nu are autori. E singurul blog care se scrie si se citeste de la sine. Cand vom face o restructurare de buget, sau ne vom lasa de fumat, promitem ca vom angaja autori profesionisti.

5. De ce sa am incredere in acest blog?

Stai linistit! Fiecare sfat aparut in acest blog este inspirat din viata reala. Sfaturile sunt situatii inconfortabile reale, generalizate si reformulate. Daca unele par suprarealiste e doar din cauza distorsionarii inconstiente a memoriei.


Ai o intrebare? Ne va face sa ne simtim stanjeniti? Ce mai astepti? Trimite-ne-o acum la inconfortabil [a cu un cerc in jurul lui] gmail [punct] com!

0 comments: