Sunt multe feluri in care poti sa-ti faci prietenii sa se simta inconfortabil in jurul tau, si a-i cere unuia dintre ei sa te spele pe cap (sau sa te ajute sa te speli pe cap) iti va garanta succesul.

Interlocutorul tau va fi uimit de solicitarea neasteptata, si, pentru cateva secunde va ramane paralizat de starea de disconfort pe care tocmai i-ai creat-o. In aceasta paralizie temporara, el va reflecta la posibilitatea de a-ti indeplini dorinta. Ii va trece prin minte, pentru o fractiune de secunda, o imagine cu voi doi, la tine in baie, tu aplecat(a) cu capul in chiuveta si el masandu-ti scalpul acoperit cu apa si sampon. Isi va inchipui senzatia mainilor lui umede si alunecoase frecandu-se semi-senzual de crestetul capului tau, in miscari lente si repetitive. Aceste imagini ii vor ramane etern gravate in memorie, si asta, probabil va duce la o schimbare in relatia voastra. Fiecare discutie dintre voi, de acum inainte, are sanse sa atinga acel nerv creat de rugamintea ta. Fie ca e vorba despre o conversatie banala despre igiena personala, despre o vacanta la mare, despre o iesire la piscina, despre sapunuri, samponuri sau paste de dinti, sau despre faptul ca te-a inundat vecinul de sus, situatia va fi umbrita de vechea amintire cu rugamintea dubioasa, si disconfortul isi va face din nou aparitia.

Asadar, cu prima ocazie, nu ezita sa-ti rogi un prieten sa te spele pe cap.
Ar fi de preferat sa nu alegi unul dintre prietenii cei mai apropiati. Cu cat e prietenul e mai apropiat, cu atat disconfortul e mai mic. De asemenea, ar fi indicat sa alegi pe cineva de sex opus. In acest fel, sansele ca situatia sa fie foarte jenanta cresc exponential.
Ai incredere in tine, si cu siguranta vei crea o situatie inconfortabila de invidiat!

0 comments: