Stiu, esti o persoana activa, ocupata, ai multi prieteni si niciodata suficient timp pentru a-i face sa se simta pe atat de inconfortabil pe cat ai putea. Nu dispera, nu e nimic pierdut! Alege din lista de mai jos o fraza, o intrebare, cateva cuvinte simple care, garantat, iti vor asigura priviri dubioase si telefoane mai rare din partea prietenilor!

1. Saluta cu "Buna!Ce mai faci?" in timp ce te indepartezi de celalalt. E foarte important sa nu schitezi nici macar un gest de a te opri, nici macar pentru a admira figura perplexa, confuza, deranjata, a celuilalt.

2. Intreaba senin "Asteptam bebe?" orice fata pe care o vezi purtand haine largi. Intrebare de geniu, garanteaza maxim disconfort cu minim de cuvinte. Cei cu adevarat puternici pot astepta linistiti trecerea agonizanta, pentru celalalt, a catorva zeci de secunde, dupa care pot repeta intrebarea.

3. Bate pe umar, prinde de mana, atinge interlocutorul in timp ce vorbesti cu el; disconfortul este cu atat mai mare cu cat relatia cu celalalt este mai putin apropiata si gesturile repetitive si fizic deranjante (incearca sa-i scoti ceva imaginar din ochi, de exemplu, cuiva cu care tocmai ai facut cunostinta)

4. Bea din cafeaua/sucul/berea cuiva de la masa cu care nu esti foarte familiar. Contribuie mult la disconfortul grupului daca, imediat dupa acest gest, adaugi: "Iti iau/beau si eu putin din cafea/suc/bere". Garantat, urmatoarea inghititura va fi mult mai dificila pentru toti cei de fata.

5. Pune intrebari intime prietenilor in prezenta parintilor acestora. De cele mai multe ori este suficient banalul "Cum stai cu dragostea?", dar cu timpul sigur vei ajunge sa poti pune cu usurinta intrebari mult mai deranjante.

6. Intreaba o cunostinta nu foarte apropiata cu care te-ai intalnit accidental in preajma aniversarii ei "Si, ce facem de ziua ta?". Cu siguranta ce se va urma nu va putea fi numit "sarbatoare".

7. Intreaba-ti prietenii "Ce facem de revelion?" inca din iulie, iar in februarie incepe sa te agiti despre "Unde mergem la vara?". Ai toate sansele astfel sa stai acasa cu ambele ocazii, dar si satisfactia de a-ti fi torturat grupul de prieteni aproape tot anul.

8. Presupune mereu ca doi oameni de sexe opuse pe care ii intalnesti formeaza un cuplu, si vorbeste-le ca atare. Daca sunt frati, cu atat mai bine! Nu vor uita usor ca le-ai urat sa aiba copii frumosi impreuna.

9. Curata-ti pantofii, des, in public. Daca sunt sport, cu atat mai bine. Cei din jur se vor intreba cu siguranta daca ai probleme psihice sau doar vrei sa atragi intrebari referitoare la valoarea lor materiala, incontestabil, foarte ridicata. In oricare din situatii, sigur se vor simti foarte nepotrivit in preajma ta. Pentru efecte spectaculoase, scandalizeaza-te periodic din cauza ca cineva te-a calcat (nu e necesar ca acest lucru sa se fi intamplat cu adevarat, caz in care accentuezi latura psihotica a acestui comportament).

10. Intreaba senin, dupa ce te-ai sters la nas, "Mai am mucozitati pe fata?" pe oricine se afla langa tine. Coleg de banca, prieten, simpla cunostinta, disconfortul creat va fi la fel pentru toti: imens.

11. Vorbeste in "soapta" cand cineva doarme. Pe langa disconfortul de a fi trezit, cel in cauza va beneficia in plus de o durata mai lunga a chinului cauzat de emisiile tale verbale. Fii sigur, nimic nu se compara cu enuntarea unei fraze pe un horcait gutural in dublul timpului necesar aceleiasi activitati, folosind vorbirea normala!

Lista ramade deschisa! Vom adauga mereu solutii scurte si practice pentru ca tu sa le poti da mereu prietenilor portia regulata de jena.

0 comments: