Sunt mai multe momente in care poti induce disconfort folosind aceasta metoda, cele mai eficiente fiind :

La intoarcerea dintr-o calatorie
Sa descrii in repetate randuri, exhaustiv, orice excursie pe care ai facut-o parca deja nu mai e suficient de inconfortabil pentru prietenii tai. Nu lasa disconfortul sa dispara asa usor, sigur poti mai mult ! Iti recomand sa incepi sa le arati poze. Cat mai multe, cat mai asemanatoare, cat mai banale, cat mai irelevante pentru locurile pe care le-ai vizitat. Poate sa fie un brad aparand in cel putin 20 de poze, o pisica, inca o pisica, un grup de oameni care erau in acelasi autocar cu voi, tu cu un prieten tinandu-va amical de dupa gat, tu cu alt prieten tinandu-va amical de dupa gat, tu cu prietena tinandu-va cu drag de mana/de dupa gat, la masa, la alta masa, in masina, in club, in alt club

Cand e un prieten la tine acasa
Situatie ce contine din start o doza considerabila de inconfort, poate fi mult imbunatatita daca incepi sa arati niste poze. Regulile precedente raman valabile, pozele trebuie sa fie cat mai multe, cat mai asemanatoare, si neaparat cu persoane necunoscute nefericitului privitor. Pentru puncte in plus, poti incepe sa-i arati poze cu tine de cand erai mai mic, iar pentru punctaj maxim, poze din adolescenta, mai ales daca erai gras(a), acneic(a) sau aratai pur si simplu dubios.

Desigur, si tu poti gasi oricand un alt moment in care sa incepi sa arati cuiva poze, si tine minte, cu cat mai nepotrivit momentul, cu atat mai mare disconfortul !

Si, pentru ca stiu ca esti un perfectionist, fa eforturi ca la fiecare poza sa analizezi orice detalii, si sa ceri insistent parerea celorlalti/celuilalt despre acestea (da rezultate spectaculoase in cazul pozelor din adolescenta sau a celor cu obiecte repetitive) ! Mult succes !

0 comments: